Rulouri cu ton RIO Mare si brocoli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 360g ton RIO Mare in ulei de masline
  • 2 foi de placinta
  • 200 g broccoli sau foi de spanac
  • 1 lamaie
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 felie de brânză Feta
  • sare de mare
  • ulei de măsline extra virgin

Mod de preparare

Se opareste broccoli/foile de spanac în apă clocotită cu sare. Se scurg si se toaca marunt. Se condimentează cu ulei, un cățel de usturoi si coaja de lamaie.

Se separa tonul, iar branza se taie in cuburi mici.

Se aseaza foile de placinta pe masa și se ung cu ulei și apă călduță pentru a se înmuia.

Se adauga deasupra broccoli tocat (foile de spanac), tonul și brânza, apoi se ruleaza pentru a obține un cilindru lung.

Se inveleste în folie și se lasă să se odihnească în frigider pentru cel puțin o jumătate de oră.

Se indepărteaza folia, se aranjeaza cilindrii pe o foaie de copt, se unge cu ulei, se taie cu grijă în bucăți de 4 cm grosime și se coace într-un cuptor preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 30 de minute.

Rulourile se servesc calde și crocante, aranjându-le (3 per portie) pe vase individuale, unul lângă altul. Alaturati o salata mixta, cu dressing de citronette, masline negre, capere și anșoa.

Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro

Tonul RIO Mare in ulei de masline cu aroma unica, inconfundabila a fost întotdeauna prima alegere în Italia. Calitatea superioară este garantată de controale stricte şi procese de curăţare extrem de amănunţite. Tonul este conservat adăugând doar ulei de măsline de calitate şi un vârf de cuţit de sare de mare. Ideal în toate reţetele, de la aperitive, salate proaspete şi apetisante, pana la feluri principale.

Tonul RIO Mare in suc natural - Ideal pentru cei care numără caloriile şi sunt atenţi la siluetă. Asigura un echilibru perfect între minerale, proteine şi vitamine, cu mai puţin de 1% grăsime. Este preparat doar cu apă, un vârf de cuţit de sare şi ierburi. Ideal pentru preparate proaspete şi uşoare, salate clasice sau mai creative îmbogăţite cu fructe proaspete şi uscate.

Pentru o gustare rapida la birou, alegeti Salatele de ton RIO Mare!

Contin doar ton de cea mai buna calitate si ingrediente traditionale ale bucatariei Mediteraneene. Sunt delicioase servite alaturi de legume proaspete. Iata cateva sugestii:

- Salata de ton cu amestec mexican este recomandata celor care adora aromele intense! Fragezimea tonului este evidentiata de combinatia de legume tipic mexicane. Vei obtine un preparat delicios daca adaugi fasole verde, cateva rosii bine coapte si ceapa taiata in felii subtiri.

- Salata de ton cu porumb este perfecta pentru cei care prefera gustul delicat! Aroma intensa a tonului se combina perfect cu dulceata porumbului, prospetimea morcovilor si a boabelor de mazare. Devine savuroasa daca este servita alaturi de fenicul si anghinare taiate in felii subtiri.

- Salata de ton cu cous-cous – pentru cei care prefera aromele exotice, surprinzatoare! Pe langa ton si cous-cous, contine un mix echilibrat de legume delicioase: naut, morcovi, mazare, ardei rosu, ceapa si tomate. Este ideala consumata alaturi de vinete la gratar cu ulei de masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise