Chiftele de ton si salsa de porumb
Se scurge tonul, se pune intr-un castron, se adauga painea stoarsa, ceapa tocata marunt si morcovul ras fin, calite in 2 linguri ulei, patrunjel taiat marunt, faina, sare, piper si se amesteca foarte bine compozitia. Cu palmele umede, se formeaza chiftelute
Zarzavatul il curatam si il punem la fiert, eu l-am avut gata fiert ca am facut supa. Conserva de peste se desface si se pune la scurs bine de tot, intr-o strecuratoare. Cartofii fierti ii curatam de coaja si ii taiem cubulete, intr-un bol mai incapator. Taiem
Dovlecei rotunzi umpluti cu ton
Dovleceii se spala bine si se pun in apa cu sare la fiert pentru circa 2-3 minute. Se scot pe o farfurie, se lasa putin sa se raceasca, dupa care se taie capacul cu grija si cu o lingura se scobeste miezul. Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt
Paste cu ton RIO Mare si ardei
1. Umpleti o oala mare cu apa. Adăugați sare și aduceti la fierbere. Adaugati pastele și gatiti-le. Taiati ardeii in bucati mici. Curatati cartofii de coaja si taiati in cuburi mici. Feliati prazul și taiati in jumatate roșiile cherry. 2.
Rulouri cu ton RIO Mare si brocoli
Se opareste broccoli/foile de spanac în apă clocotită cu sare. Se scurg si se toaca marunt. Se condimentează cu ulei, un cățel de usturoi si coaja de lamaie. Se separa tonul, iar branza se taie in cuburi mici. Se
Ton cu roşii marinate şi ouă fierte
1. Fierbeţi ouăle 9 minute. Tăiaţi în cubuleţe roşiile, feliaţi mărunt ceapa şi tija de ţelină, tocaţi pătrunjelul şi oregano. 2. Amestecaţi-le pe toate, asezonaţi cu sare şi lăsaţi-le deoparte 10 minute. 3. Tăiaţi
Toast cu pate de ton RIO Mare și ou
Prăjiți pâinea pe un grătar. În același timp, feliati ceapa și rumenit-o într-o tigaie cu un pic de ulei și sare până devine translucida. Pune-ți apă cu un strop de oțet la fiert; atunci când da în
Salată mexicană cu ton RIO Mare si avocado
1. Spălaţi şi feliaţi roşiile, radeţi coaja de la lime şi stoarceţi sucul. 2. Curăţaţi avocado, tăiaţi-l felii şi stropiţi-l cu suc de lime. 3. Amestecaţi salata de ton cu amestec mexican cu roşiile şi avocado, apoi aşezaţi pe
Bruscheta cu ton RIO Mare si sos verde
1. Puneţi într-un castron frunzele de pătrunjel (fără tulpină), usturoiul şi caperele tăiate fin. Adăugaţi ardeiul iute şi oul fiert tare, tăiate. Amestecaţi cu puţin ulei de măsline din conserva de ton RIO Mare. 2. Prăjiţi feliile