Rulouri curcan cu mar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne curcan (pulpa, piept)
  • 4 mere
  • condimente

Mod de preparare

500 g carne de curcan se taie felii subtiri si se bate pe un tocator si se condimenteaza (sare, piper, verdeturi, usturoi granulat pt aroma)

Se rad cam 3-4 mere pe razatoarea mare

Apoi se pun merele rase pe bucatile de carne

Si se ruleaza, fixandu-se marginile cu scobitori pentru a nu se desface

Rulourile astfel rezultate se pun intr-un vas de yena cu putin ulei de masline si vin alb cat sa ajunga aproape sa acopere rulourile, iar printre ele se pot pune felii de mar taiate putin mai gros, iar la sfarsit se mai condimenteaza putin

Dupa ce au stat la cuptor cam o ora buna se scot si se pot servi, scotandu-se scobitorile

Si asa arata pe farfurie cu garnitura de cartof copt si muraturi(gogosar si castraveti)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise