RULOURI DE CARNE CU VIN

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg.carne fara os,
  • 200g.sunca presata (feliata),
  • 200g.cascaval,
  • 200g.bacon(feliat),
  • 1 pahar vin alb,
  • supa de legume(din cubulet)
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1. Carnea se spala, se usuca cu un servet de bucatarie si se taie in 6 felii groase; fiecare felie se sareaza, pipereaza dupa gust. Se iau cate doua felii, se aseaza intre ele cate o felie de cascaval si una de sunca, apoi se leaga cu o ata subtire.

2. Fiecare rulou obtinut se acopera cu fasii de bacon si se pun intr-un vas de Jena uns cu unt. Se acopera cu supa de legume si se introduc in cuptorul rece. Se aprinde cuptorul aragazului si se coc la foc potrivit. Dupa cca. 45 minute, se intorc rulourile, se adauga vinul si putina apa rece si se lasa pana se rumenesc (cca. 20min).

3. Se scot rulourile din cuptor, se inlatura ata si fasiile de bacon si se lasa putin sa se raceasca, apoi se taie felii si se servesc cu garnitura dupa dorinta si salata de sezon.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise