Rulouri de hering cu ceapa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -8 fileuri de hering
  • -1 ceapa mare rosie
  • -1 ceapa galbena
  • -1 legatura ceapa verde
  • -1 morcov
  • -1 ardei gras
  • -100 ml ulei
  • -2 foi de dafin
  • -1 lingurita piper boabe
  • -500 ml supa de legume
  • -1 lamaie
  • -1 salata verde

Mod de preparare

Fileurile de peste se curata de pielita, se spala, se scurg de apa, se presara cu sare si piper si se stropesc cu zeama de lamaie.

Ceapa se taie julienne, se freaca cu sare grunjoasa si se stoarce de zeama pe care a lasat-o.

Morcovul si ardeiul se taie betisoare.

Pe fiecare fileu de hering se aseaza cateva betisoare de morcov, de ardei si putina ceapa. Fileurile se ruleaza, se prind cu scobitori si se pun intr-o tava mai mare. Se adauga supa, piperul boabe, foile de dafin si uleiul.

Tava se pune in cuptorul incins si se lasa fileurile sa se coaca la foc potrivit, pana cand se rumenesc bine deasupra. Se servesc fierbinti cu salata verde si se orneaza cu feliute de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise