Rulouri de hering cu ceapa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -8 fileuri de hering
  • -1 ceapa mare rosie
  • -1 ceapa galbena
  • -1 legatura ceapa verde
  • -1 morcov
  • -1 ardei gras
  • -100 ml ulei
  • -2 foi de dafin
  • -1 lingurita piper boabe
  • -500 ml supa de legume
  • -1 lamaie
  • -1 salata verde

Mod de preparare

Fileurile de peste se curata de pielita, se spala, se scurg de apa, se presara cu sare si piper si se stropesc cu zeama de lamaie.

Ceapa se taie julienne, se freaca cu sare grunjoasa si se stoarce de zeama pe care a lasat-o.

Morcovul si ardeiul se taie betisoare.

Pe fiecare fileu de hering se aseaza cateva betisoare de morcov, de ardei si putina ceapa. Fileurile se ruleaza, se prind cu scobitori si se pun intr-o tava mai mare. Se adauga supa, piperul boabe, foile de dafin si uleiul.

Tava se pune in cuptorul incins si se lasa fileurile sa se coaca la foc potrivit, pana cand se rumenesc bine deasupra. Se servesc fierbinti cu salata verde si se orneaza cu feliute de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise