Rulouri de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • un piept de pui dezosat
  • mustar dulce
  • o legatura patrunjel
  • sare,piper
  • ulei

Mod de preparare

Preparare:

Pieptul de pui se taie si se bate cu ciocanul de snitele,astfel incat sa se obtina felii nu foarte groase care se presara cu sare si piper.

Mustarul (cate o lingurita pentru fiecare rulou) se amesteca cu patrunjelul tocat si se unge carnea pe interior cu acest amestec.

Se ruleaza si se prind rulourile cu scobitori.Se prajesc in ulei incins,se scot pe servete de hartie si se scot scobitorile.Se servesc imediat.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise