Rulouri de pui cu carnaciori

Se desfac pieptii de pui.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 piepti de pui
  • 4 carnati cabanos
  • 2 pahare cu bere
  • Condimente:
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • boia dulce
  • rozmarin dupa gust
  • Cativa cartofi noi
  • Optional:
  • copanele de pui

Mod de preparare

Se desfac pieptii de pui pentru a mari suprafata de lucru si se bat cu ciocanelul de snitele pentru a iesi cat mai fragede.

Se taie carnatii in bucati mai mici. Se umple fiecare piept cu cate un carnacior si se ruleaza.

Se asaza rulourile in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), se adauga condimente dupa plac, dar si 1-2 pahare cu bere. Daca doriti, mai puteti adauga si copanele de pui in tava. Se coc la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora, pana se rumenesc.

Pentru garnitura, se spala cartofii si se taie in bucati mai mari si se condimenteaza si ei si se prajesc in uleiul incins.

Se pot servi alaturi de salata de legume.

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/rulouri-de-pui-cu-carnaciori.html

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise