Rulouri de sunca umplute cu mere si varza acra

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi fierti,
  • sare,
  • nucsoara,
  • 40 g ulei,
  • 2 mere (circa 350 g),
  • 500 g varza acra tocata,
  • 4 felii de sunca (circa 280 g),
  • 4 felii subtiri de cascaval (circa 100 g).

Mod de preparare

Se curata cartofii fierti in coaja, se dau pe razatoarea mare si se gusta de sare si nucsoara. Intr-o tigaie se incing 30 g de ulei si se prajesc cartofii, intorcandu-i mereu. Apoi se aduna (ca o omleta), se lasa sa se rumeneasca bine si se rastoarna pe un platou termorezistent. In uleiul ramas se calesc merele curatate si taiate bucati, apoi varza acra, care se mai dunstuieste si ea (impreuna cu merele) inca vreo 5 minute. Compozitia de mere si varza se imparte in patru, se intinde pe feliile de sunca,dupa care acestea se ruleaza. Rulourile se asaza peste cartofii prajiti si pe fiecare rulou se pune cate-o felie de cascaval. Se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 10 minute la foc iute (200°C).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise