Rulouri de vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata din piept de pui
  • 3 vinete medii
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 4 rosii
  • 1 ou
  • sare,piper
  • 100 ml ulei
  • 1 salata verde pentru ornat.

Mod de preparare

1. Se pune carnea tocata intr-o cratita cu putin ulei si se caleste impreuna cu ceapa taiata foarte marunt pana scade tot sucul. Se pune sare si piper dupa gust, patrujelul tocat marunt si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se pune si un ou si se amesteca bine pana se face ca o pasta.

2. Vinetele se curata de coaja, se taie felii potrivite, se dau cu sare si piper, apoi se pun la scurs pe un prosop absorbant de bucatarie. Apoi se pun la fript pe gratar. Se rasucesc pe ambele parti si se prajesc bine.

3. Dupa ce s-au racit,vinetele se umplu cu carne, se ruleaza ca o sarma si se baga la cuptor pentru 10 minute cu putin unt sau ulei. Se servesc cu diferite garnituri. Rosiile se spala si se taie cubulete si se pun la fiert pana scad la jumatate si se servesc cu rulourile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise