Zucchini se taie felii subtiri de 3 mm, se presara cu sare si se lasa acoperiti 20 min. Ementalul (sau orice cascaval mai putin gras) se taie cubulete de 4 cm pe 2 cm. Ouale se bat cu sare, piper si paprica. Zucchini se scurg de apa pe care si-au lasat-o si se pun pe servetele absorbante. Fiecare felie de zucchina se infasoara lejer pe un cubulet de cascaval si se prind cu scobitori. Se trec de 2 ori prin ou batut si prin pesmet. Se rumenesc rulourile pe toate partile in ulei incins. Se scot pe servetele de hartie pt a absorbi surplusul de ulei.Se scot scobitorile si se servesc calde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise