Rulouri de zucchini cu emental

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 zucchini sau 2 dovlecei mici fara seminte
  • 200 gr emental,2 oua,
  • 200 gr pesmet, sare, piper,1/2 lingurita paprika dulce sau picanta, ulei pentru prajit, scobitori.

Mod de preparare

Zucchini se taie felii subtiri de 3 mm, se presara cu sare si se lasa acoperiti 20 min. Ementalul (sau orice cascaval mai putin gras) se taie cubulete de 4 cm pe 2 cm. Ouale se bat cu sare, piper si paprica. Zucchini se scurg de apa pe care si-au lasat-o si se pun pe servetele absorbante. Fiecare felie de zucchina se infasoara lejer pe un cubulet de cascaval si se prind cu scobitori. Se trec de 2 ori prin ou batut si prin pesmet. Se rumenesc rulourile pe toate partile in ulei incins. Se scot pe servetele de hartie pt a absorbi surplusul de ulei.Se scot scobitorile si se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise