Rulou din carne

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de muschi de porc sau vitel
  • 200 g carne de vitel
  • 50 g costita
  • 50 g ciuperci
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi pisat
  • condimente
  • ulei

Mod de preparare

Muschiul se bate ca pentru snitel

Costita, carnea si ciupercile se dau pe masina, se incorporeaza ouale,usturoiul si condimentele si se asaza pe fiecare sitel.Se ruleaza, se leaga su ata,se rumenesc foarte purin in tigaie si se dau la cuptor pana se rumenesc. Se scoate ata, dupa ce s-au racit.Se servesc pe slata verde ca aperitiv,intregi sau jumatati taiate in diagonala, sau calde ca friptura

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise