Rulouri din lipie umplute

Taiem marunt ceapa verde.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati lipie
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • rosii uscate
  • cascaval ras
  • 12 felii muschi file
  • Mai avem nevoie
  • ulei de masline
  • Pentru decor
  • felii de castravete
  • masline
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Taiem marunt ceapa verde, mararul si rosiile uscate.

Le punem intr-un castron pe toate si le amestecam.

Stropim fiecare bucata de lipie in parte, cu cateva picaturi de ulei de masline.

Asezam (ca in poza de mai jos) 2 linguri de amestec de mai sus.

Deasupra, punem cascaval ras.

Peste cascaval, asezam cate 2 felii de muschi file.

Rulam lipia.

Indepartam cu cutitul capetele lipiei.

Taiem bucati cilindrice egale.

Asezam in mijlocul farfuriei (platoului) un rulou si apoi, celelalte de jur imprejur pana le terminam.

Se decoreaza dupa gustul fiecaruia.

Eu am folosit pentru decor masline, rondele de castravete verde si frunze de patrunjel.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise