Rulouri din piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 gr bacon
  • 1 cescuta de vin
  • 200 gr cascaval
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui si il stergem cu un prosop absorbant de bucatarie.Il taiem felii subtiri si il batem usor cu ciocanul de snitele.

Cascavalul il taiem sub forma de bastonase de circa 1 cm grosime.Condimentam cu un praf de sare.Pe masa de lucru,asezam baconul taiat in felii subtiri.Pe fiecare felie de bacon,punem o bucata de piept de pui. In mijloc punem un bastonas de cascaval. Rulam cu grija si prindem cu o scobitoare.

Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei. Stropim rulourile cu cu putina apa si vin. Dam la cuptor, la foc moderat timp de 45 de minute. Din cand in cand, stropim rulourile cu sosul format in tava. Sevim alaturi de garnitura preferata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise