Rulouri din piept de pui

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1piept de pui fara piele si dezosat
  • 1 ficat de pui
  • 2 bucati muschi de pui (se scoat de la piept cele 2 mici fileuri)
  • 6 ciuperci proaspete
  • 1 lingura parmezan ras
  • 4 felii mozzarella
  • 4 bucati carnaciori afumati
  • 4-5 fire patrunjel proaspat tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 ou
  • 100ml vin alb
  • 100ml apa
  • putin coriandru pisat
  • putin oregano

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in 4 bucati, fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija san nu il zdrobim .

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi tocam marunt ficatul si fileurile de pui si le lasam sa se rumeneasca putin, apoi adaugam ciupercile tocate marunt, asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam pe foc cateva minute. Lasam sa se raceasca, adugam verdeata tocata marunt, parmezanul ras si oul.

Apoi repartizam compozitia pe fiecare felie de piept de pui, punem o felie de mozzarella sau cascaval si o bucata de carnacior, rulam cu atentie si fixam cu o scobitoare. Asezam rulourile intr-o tava de yena, stropim cu putin ulei, condimentam cu sare si piper dupa gust, coriandru si oregano si adaugam vinul impereuna cu apa, acoperim cu folie de aluminiu si bagam tava la cuptorul preincins la 220 g C pentru 20-30 de minute, apoi scoatem folia si mai lasam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumeneste frumos.

Se scot scobitorile, se aseaza pe farfurie si se servesc alaturi de o garniture din cartofi natur, piure sau orez.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise