Rulouri din piept de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 buc. piept de pui dezosat
  • 4-5 ardei capia copti
  • 2 oua fierte
  • cateva masline
  • oregano
  • rozmarin
  • ulei
  • sare
  • boia
  • piper
  • 1/2 pahar de vin alb(optional)

Mod de preparare

Speli pieptul de pui si il bati ca pe snitel.Sarezi pieptul si pui mirodeni.Apoi il rulezi impreuna cu ardei capiacopti pe acre le-ai umplut cu sferturi de ou fiert

si cu felii de masline.

Prinzi rulourile cu scobitori daca e nevoie si le pui intr-o tava unsa cu ulei.

Optional: se stopeste rulourile cu vin si le dai la cuptor, eu am amestecat boia,piper, sare,oragano cu putin ulei si le-am dat pe deasupra.

Cand carnea e gata se scot rulourile pe un paltou si se servesc cu salata de toamna sau cu ce va place.

Pofta Buna!!!:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise