Rulouri din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • crenvurst

Mod de preparare

Se ia piept de pui si un pachet de crenvursti.

Peste o folie de aluminiu sau staniol se pune o bucata de piept si un crenvurst. Se ruleaza.

Dupa care se formeaza papiota.

Se pun la fiert intr-o craticioara cu apa.

Se scot din apa, dupa jumatate de ora, se scurg, se lasa sa se raceasca un pic si apoi se scoate staniolul.

Se pot servi intregi sau se pot taia felii si se pot acompania cu sosuri

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise