Rulouri din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • crenvurst

Mod de preparare

Se ia piept de pui si un pachet de crenvursti.

Peste o folie de aluminiu sau staniol se pune o bucata de piept si un crenvurst. Se ruleaza.

Dupa care se formeaza papiota.

Se pun la fiert intr-o craticioara cu apa.

Se scot din apa, dupa jumatate de ora, se scurg, se lasa sa se raceasca un pic si apoi se scoate staniolul.

Se pot servi intregi sau se pot taia felii si se pot acompania cu sosuri

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise