Rulouri din pulpa de pui la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pulpe de pui dezosate
  • cabanos
  • ardei
  • cascaval/mozzarella (optional)
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • scobitori de lemn

Mod de preparare

Pulpele dezosate se condimenteaza cu sare, piper, usturoi tocat marunt/zdrobit. Se adauga in straturi cascavalul/mozzarella, cabanosul, ardeiul gras, rulandu-se strans si fixandu-se cu scobitori de lemn.

Se pun in tava, se dau la cuptor aprox. o ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise