Rulouri sudice cu pui prajit

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pasare
  • 2 ardei rosii
  • 1 borcan de sos marinat pentru gratar
  • 1 lingura de ulei
  • 4 lipii de torilla
  • 2 linguri de sos de rosii
  • 2 linguri de smantana

Mod de preparare

1. Taie pieptul de pui si ardeii in felii subtiri. Se acopera puiul cu sos pentru gratar timp de o ora pentru o aroma de afumatura.

2. Se prajesc feliile de pui in ulei timp de 5-7 minute pe fiecare parte, la foc potrivit, pana cand se rumenesc. Dupa 3-4 minute, se adauga ardeii.

3. Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius / marcajul de gaz 6. Se asaza lipiile de tortilla in tava de copt si se incalzesc in cuptor timp de 5-6 minute. Se intind pe o farfurie.

4. Se ia cratita cu pui si ardei de pe foc si se asaza amestecul in mijlocul lipiilor intinse. Se adauga putin sos salsa si smantana deasupra, dupa gust, si se ruleaza!

5. Lipiile de tortilla se pot plia si in pachetele patrate. Pentru a impiedica umplutura sa cada prin partea de jos a ruloului, dublati partea de jos mai intai, apoi pliati partile laterale si, in final, partea de sus.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise