Rum Cooler

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 ml rom brun
  • 1 lime
  • 2 lingurite zahar brun
  • ginger ale

Mod de preparare

Se prepara direct in paharul de cocktail. Se pune zaharul brun, lime-ul taiat in bucatele se strivesc peste zahar. Se adauga gheata sparta(un cub de gheata in 6-7 bucati) aproximativ 3/4 din pahar. Se adauga rom-ul si se completeaza cu ginger ale!

Enjoy!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise