Saculeti cu pui si ciuperci

Preparam aluatul de clatite si facem clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ptr aluat de clatite:
  • 1/2 l lapte sau sifon
  • 3 oua
  • faina se adauga pana ce obtii consistenta unei smantani subtiri
  • un praf de sare
  • Ptr umplutura:
  • 500 g ciuperci
  • 1 piept de pui fiert si taiat in cubulete
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 lingura bulion
  • 1 legatura marar
  • sare si piper dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Preparam aluatul de clatite si facem clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei dupa care se adauga pieptul de pui taiat cubulete.Se lasa sa se inabuse dupa care se adauga ciupercile feliate.

La final se adauga bulionul si mararul tocat si se da un praf de sare si piper dupa gust.

Clatitele se umplu cu amestecul de ciuperci si se strange deausupra foaia de clatita incat sa se obtina un saculet.Se leaga saculetii cu fire de ceapa verde .

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise