SALAM DE BISCUITI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • 100 gr unt
  • 200 gr zahar
  • zahar vanilat(rahat
  • alune
  • stafide
  • dupa preferinta)2-3 linguri cacao
  • 1 kg biscuiti.

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul,untul,cand s-au topit se adauga cacaoa.Aceasta compozitie se toarna peste biscuitii sfaramati ,dar nu prea mici. Se pune compozitia , luand cu lingura,pe o folie de aluminiu si se ruleaza ca un salam .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise