salam de biscuiti

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti
  • 100 g rahat
  • 200 g ciocolata
  • 2 linguri cocoa
  • 1 lingura lapte praf
  • 250 ml apa
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 pachet unt
  • 100 g stafide
  • 100 g nuca
  • aroma de rom
  • 1 punga de celofan

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuiti, se adauga nuca, stafidele, ciocolata, bucatelele de rahat.

Se pune la fiert apa cu zaharul, se amesteca laptele + cacaoa, se adauga si ele in sirop, se lasa sa dea un clocot, se pune si untul, cind este temperat se toarna peste amestecul de biscuiti, se adauga aromele.

Se pune intr-o punga, se ruleaza dind forma de salam, se lasa la rece 3-4 ore.

Se taie felii si se pudreaza cu cacao ori cu fulgi de cocos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise