Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Untul se amesteca, la foc redus, cu zaharul, pina devine spumos. Se adauga pe rind galbenusurile, cacaua, o bucatica de vanilie taiata marunt si biscuitii zdrobiti, amestecind bine de fiecare data. La sfirsit, se pun usor albusurile batute spuma.
Compozitia obtinuta se intinde in lung, pe o hirtie pergament sau celofan presarat cu zahar, i se da forma de salam si se ruleaza strins.
Se da la rece fara sa se scoata celofanul. A doua zi se scoate celofanul si se taie felioare.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise