Salata Amanta sau Buburuza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 - morcovi proaspeti rasi
  • 300 gr cascaval ras
  • 2 buc usturoi pisat
  • 200 gr sfecla rosie fiarta rasa foarte fin
  • 3 - 4 miez de nuci pisat
  • 300-gr maioneza
  • marar, patrungel sau ceapa verde pentru ornament

Mod de preparare

Dupa cum se vede si - n poza sunt citeva straturi

1. morcovi ras

2. cascaval ras cu usturoi.

Ungem cu maioneza

1 prune uscate moi fara simbure

2 sfecla gatita rasa care apoi se acopera cu un strat fin de maioneza

3 din nou prune uscate

Prunele putem sa le inlocuim cu icre negre iar morcovul si cascavalul cu carne de peste fiarta.

Ornamentam cu verdeata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise