SALATA BOEUF

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • 4-5 morcovi
  • 3 albituri
  • o telina
  • un mar
  • 1 kg carne vitel
  • o cutie de mazare
  • maioneza dupa gust
  • sare,piper,cimbru
  • 2 – 3 lingurite mustar
  • castraveti acri dupa gust
  • gogosari acri dupa gust

Mod de preparare

Carnea se spala,se taie bucatele si se pune la fiert in apa rece cu condimente.

Morcovii,telina,albitura,marul se spala , se curata de coaja si se taie in doua,trei bucati in functie de marime.Se fierb alaturi de cartofi si de carne intr-o oala mai mare.Daca nu au loc toate,fierbeti mai intai carnea si apoi zarzavaturile in supa de carne.

Dupa ce au fiert si s-au racit,cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.La fel se procedeaza si cu celelalte legume,iar carnea se toaca marunt si se amesteca cu gogosarii si castraveciorii taiati cubulete.

Se adauga mustarul,sare,piper,cimbru,maioneza dupa gust si se amesteca toate ingredientele usor.

Se aseaza pe platou,se orneaza cu maioneza si in rest dupa imaginatia si rabdarea dvs..

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise