Se pregateste sosul. Amestecam iaurtul/smantana, mustarul, sucul de lamaie, si usturoiul.
Pieptul de pui l-am taiat cuburi, salata am rupt-o in bucati mici iar ceapa am taiat-o rondele. Am amestecat ingredientele mai sus mentionate si crutoanele cu sosul (fara 2 linguri pe care le-am pastrat pentru decor).
Pentru decor am mai ras putin parmesan in fasii.
Se serveste imediat...altfel se inmoaie crutoanele.
Atentie la sare!...pieptul de pui deja avea, parmesanul este destul de sarat, crutoanele la fel. Eu am mai adaugat doar putin piper proaspat rasnit
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise