Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -300 gr pastai verzi
  • -300 gr pastai galbene
  • -250 gr rosii cherry (galbene si rosii)
  • -Piept de pui
  • -10 oua de prepelita
  • -¼ franzela mai veche
  • -Usturoi
  • -Ulei de masline
  • -2 lingurite susan (negru si alb)
  • -Sare de Himalaya
  • -Piper mozaic
  • -Boia spaniola afumata (pimenton)

Mod de preparare

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea si sa oprim procesul de gatire. Se fierb ouale de prepelita si apoi se curata de coaja si se taie in jumatati.

Pieptul de pui se trage la tigaie impreuna cu usturoiul in putin ulei de masline. Cand este rumen pieptul de pui, se adauga pastaile si se condimenteaza cu sare, piper mozaic proaspat macinat si boia afumata.

Se taie rosiile cherry in jumatati si se adauga peste pastai.

Intr-o tigaie nonaderenta se prajesc semintele de susan, apoi crutoanele de paine.

Incorporam crutoanele de paine si oualele de prepelita in salata, apoi presaram susanul si patrunjel verde.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise