Salata de oua de prepelita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 varza alba
  • 2 morcovi
  • 2 bucati piept de pui
  • Sos: 4 lingui maioneza,un castravete proaspat,2 catei de usturoi
  • 200 g cascaval
  • oua de prepelita
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Pe un platou intins, asterni un strat de varza tocata marunt,condimentata cu sare si zeama de lamaie, peste care asterni un strat de morcov dat pe razatoarea mare,deasemeni condimentat cu sare si zeama de lamaie dupa gust.

Pieptul de pui fiert, taiat cubulete foarte mici, il incorporezi in maioneza cu usturoiul pisat si castravetele dat pe razatoare, asterni compozitia peste morcov.Razi cascaval, ornezi cu oua de prepelita intregi.

Se serveste imediat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise