SALATA DE ANDIVE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g andive,
  • 3 linguri de ulei,
  • zeama de la o lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • mustar;

Mod de preparare

1. Andivele se spala bine si se lasa sa stea 15 minute in apa sarata. Se taie in bucatele si se aseaza pe o farfurie si se toarna desupra un sos din ulei si zeama de lamaie, sare si piper, se amesteca bine. Se poate adauga si putin mustar.

2. Nu se prepara cu mult timp inainte de servire pentru ca andivele sa isi pastreze culoarea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise