SALATA DE ANDIVE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g andive,
  • 3 linguri de ulei,
  • zeama de la o lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • mustar;

Mod de preparare

1. Andivele se spala bine si se lasa sa stea 15 minute in apa sarata. Se taie in bucatele si se aseaza pe o farfurie si se toarna desupra un sos din ulei si zeama de lamaie, sare si piper, se amesteca bine. Se poate adauga si putin mustar.

2. Nu se prepara cu mult timp inainte de servire pentru ca andivele sa isi pastreze culoarea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise