Salata de boeuf cu piept de pui

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pipeti de pui dezosati si fara pielita(circa 600 -700 g )
  • 1,5 kg cartofi albi fierti in coaja
  • 750 g morcovi fierti
  • 300 g masline
  • 8 castraveciori murati(dupa gust)
  • 4 gogosari murati(dupa gust)
  • sare
  • maioneza din 3 oua si 600 ml ulei
  • 2-3 fire de patrunjel verde

Mod de preparare

Cartofi spalati ii punem la fiert si ii lasam pana cand ii putem starpunge usor cu ajutorul unei furculite.Ii lasam sa se raceasca,ii decojim si apoi ii taiem sub forma de cubulete.

Fierbem si morcovul ,il lasam sa se raceasca ,il curatam si apoi il taiem cubulete.

Fierbem carnea in apa rece cu putina sare.Cand este gata fiarta o scoatem din oala in care a fiert ,o lasam sa se raceasca si apoi o taiem cubulete.

Gogosarii ii taiem in cubulete ,la fel si castraveciorii.Ii punem intr-o strecuratoare la scurs.

Amestecam intr-un vas cartofii ,morcovul,carnea, gogosarii , castraveciorii si maslinele.Potrivim de sare.

La final adaugam maioneza si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn .

Asezam salata in boluri si o asezonam cu patrunjel verde sau ornam dupa placul fiecaria.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise