Salata de boeuf-fara carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina de pastarnac
  • o bucata de telina(de data asta nu am avut)
  • mazare
  • 3 cartofi mari
  • 5 castraveti murati
  • maioneza
  • sare

Mod de preparare

Radacinoasele se curata de coaja, se spala si se pun la fiert.

Mazarea(daca este cruda) se pune la fiert. Eu am avut la borcan cu morcovi.

Castravetii murati se taie cubulete.

Cat timp legumele fierb, preparam maioneza(1 galbenus, 1 lingura mustar,sare, ulei, zeama de lamaie).

Dupa ce legumele au fiert, le scoatem din apa si le lasam 5 minute la racorit.

Toate legumele se taie cubulete mici.

Peste legume se pune mazarea, sarea si maioneza(din maioneza lasam 2 lg pt decor). Se amesteca si se da la frigider.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise