Salata de boeuf-fara carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina de pastarnac
  • o bucata de telina(de data asta nu am avut)
  • mazare
  • 3 cartofi mari
  • 5 castraveti murati
  • maioneza
  • sare

Mod de preparare

Radacinoasele se curata de coaja, se spala si se pun la fiert.

Mazarea(daca este cruda) se pune la fiert. Eu am avut la borcan cu morcovi.

Castravetii murati se taie cubulete.

Cat timp legumele fierb, preparam maioneza(1 galbenus, 1 lingura mustar,sare, ulei, zeama de lamaie).

Dupa ce legumele au fiert, le scoatem din apa si le lasam 5 minute la racorit.

Toate legumele se taie cubulete mici.

Peste legume se pune mazarea, sarea si maioneza(din maioneza lasam 2 lg pt decor). Se amesteca si se da la frigider.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise