Salata de broccoli cu mozzarella

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • Broccoli 1 bucata
  • Morcov 2 bucati
  • Sfecla rosie 1 bucata
  • Mozzarella 1 bucata
  • Ulei(2-3 linguri), zeama de lamaie(2 linguri),sare si piper dupa gust
  • Porumb fiert 100gr

Mod de preparare

Legumele se spala bine cu apa rece, se curata de coaja(radacinoasele),morcovul si sfecla se rad pe razatoare, broccoli se taie buchetele mici,mozzarella se taie feliute.

Intr-un bol mare(castron)punem uleiul,zeama de lamaie sare si piper,apoi adaugam ingredientele(morcov,sfecla,broccoli,porumb),amestecam cu o lingura de lemn.

Mozzarella se aseaza direct pe farfuria de servire langa salata(cine doreste poate sa puna putin de ulei(masline)si piper peste mozzarella).

Timpul de preparare este foarte scurt cel mult 20 de minute.

Salata se poate folosi ca aperitiv sau cum doriti.

Sa aveti pofta !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise