Salata de cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. de cartofi rosii
  • 4 oua
  • 100 gr. maioneza
  • 100 gr. smantana
  • 2 castraveti acri
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de lapte
  • 1 lingurita de mustar optional

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja (20-25 minute}cu multa sare. Ouale se fierb dupa care se pun in apa rece. Amestecam smantana cu maioneza si laptele, adaugam castravetii tocati marunt, patrunjel si sare dupa gust.Se obtine un sos cu o consistenta medie. Optional se adauga o ligurita de mustar.Curatam si taiem cartofii in rondele subtiri. La fel procedam si cu ouale. Intr-un castron asezam pe rand un strat de cartofi apoi un strat de oua si apoi de sos. Terminam cu un strat de sos. Se pot servi si calzi si reci. Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise