Salata de ciuperci cu verdeturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg ciuperci pentru gratar;
  • - 1 legatura ceapa verde;
  • - 1 legatura usturoi verde;
  • - 1 legatura leurda;
  • - 1 legatura patrunjel;
  • - 1 fir de praz;
  • - 1 ceapa rosie;
  • - 3-4 catei de usturoi;
  • - 300 g ardei kapia copt;
  • - zeama de lamaie/otet de mere;
  • - ulei de masline;
  • - sos de soia;
  • - sare, piper;
  • - apa minerala.

Mod de preparare

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit.

2. Se toaca prazul, ceapa si usturoiul verde, ceapa rosie, patrunjelul si leurda si se pun intr-un bol de salata.

3. Apoi se taie ciupercile si kapia si se adauga in vas.

4. Se face la blender un sos din ulei de masline, apa minerala, sare, piper, sos de soia si usuroi pisat.

5. Se adauga peste salata si se lasa apoi la rece 1-2 ore, dupa care se poate servi ca aperitiv sau langa un fel principal.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise