Salata de iarna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg gogosari, 1 kg patlagele verzi, 1 kg ceapa, 500 g morcovi, 1 telina, 100 g bulion, 400 g mustar, 500 ml ulei.
  • Marinata: 750 ml apa, 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare, piper boabe.

Mod de preparare

Se fierb 750 ml apa cu 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare dupa gust, piper boabe si se da un clocot.

In aceasta compozitie se introduc legumele taiate \"taitei\" si se fierb 10 minute.

Se lasa sa se raceasca si se scurg de lichid.

La sfarsit se adauga bulionul frecat cu ulei, ca la maioneza si mustarul.

Se umplu borcane de 400 ml.

Nu se sterilizeaza.

Se pastreaza la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise