Salata de icre

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g icre de crap
  • 300 ml ulei
  • 1-2 cartofi
  • 1 ceapa
  • zeama de lamaie
  • sare
  • 30 ml apa rece

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert ii lasam sa se raceasca apoi ii zdrobim cu furculita, adaugam icrele proaspete ai amestecam cu mixerul, turnand uleiul putin cate putin, ca si la maioneza.

Din cand in cand adaugam cate putina apa rece de la frigider care va albi icrele.

Cand icrele sunt gata adaugam ceapa razuita marunt, zeama de lamaie si sarea necesara.

Salata se serveste pe tartine.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise