Descopera o reteta simpla si delicioasa de salata de icre, explicata pas cu pas! Afla cum sa prepari acasa o salata cremoasa si perfect echilibrata, folosind ingrediente proaspete si trucuri utile. Ideala pentru aperitive festive sau gustari rapide.
Punem icrele intr-un bol. Eu am folosit icre de crap si caras, pe care le-am avut cu sare, in frigider.
Incepem sa mixam adaugand uleiul, putin cate putin.
*Daca vreti sa adaugati si gris, preparati-l inainte, pentru a se raci bine. Puneti apa la fiert cu un praf de sare si, cand a inceput sa fiarba, adaugati grisul in ploaie, amestecand continuu. Cand a fiert, rasturnati-l pe o farfurie sa se raceasca bine.
Asadar, incorporati uleiul cu grija si mixati numai intr-un singur sens. Alternati cu zeama de lamaie si apa minerala.
Sarati dupa gust si incorporati si grisul la final.
Tocati fin ceapa si amestecati-o cu icrele.
Pastrati la rece pana in momentul servirii.
Incearca si reteta de macrou marinat la rece, macrou cu sos de rosii la cuptor sau plachie de crap. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise