Salata de legume

Timp pregatire
3000 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1/2 sfecla rosie
  • 1 ceapa
  • 1 mar
  • 100 gr. porumb
  • 100 gr.masline
  • 100 ml.ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Curatam morcovul il spalam si dam pe rozatoarea mica intr-un castron,curatam sfecla de coaja o dam si pe ea pe razatoare,marul il spalam curatam de coaja si dam pe razatoare,ceapa o curatam o spalam o taiem fideluta,punem porumbul si maslinele apoi uleiul de masline si sarea le amestecam pe toate.

O putem servi ca atare sau cu ce garnitura dorim.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise