Salata de legume de iarna

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcov, mere(1-2), telina, muraturi( castraveti sau gogosari).
  • maioneza

Mod de preparare

Legumele se rad se sareaza si dupa 10 minute se storc bine. Castraveciorii sau gogosarii se tai cubulete.

Toate se amesteca si se lasa o ora. Se mai storc odata. Se adauga maioneza.

Este superbuna. Se mananca pe paine sau se poate folosi ca aperitiv la o masa festiva. Va garantez ca va deveni \" vedeta\" mesei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise