Salata de legume la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 ciuperci, 2 dovlecei, 1 ceapa albe, 1 ceapa rosie, 10 rosii cherry, 1 ardei gras, 5 linguri ulei de masline, 3 linguri otet balsamic, patrunjel verde, sare
  • Proportia ingredientelor se poate modifica dupa plac.

Mod de preparare

Eu am ales niste ciuperci mari si am decis sa le curat pieleita, deoarece mi se parea tare. Fiind foarte mari le-am taiat felii. Daca alegeti ciuperci mai mici, le pastrati intregi.

Dovelceii si ceapa le taiem felii, ardeiul il taiem pe lung in 8, iar rosiile le pastram intregi.

Presaram legumele cu sare.Apoi incalzim tigaia grill si le prajim pe rand.

Eu le-am prajit fara adaos de ulei.

Scoatem legumele pe un platou si le asezam in straturi.

Stropim fiecare strat cu un amestec de ulei de masline si otet balsamic. Presaram patrunjel verde si servim cu mujdei de usturoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise