SALATA DE MACROU AFUMAT

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 macrou afumat
  • 2-3 oua fierte
  • 1 castravete
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Macroul afumat se taie in bucati de marime potrivita. Cartofiii se curata si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce au fiert se scot se scurg si se taie rondele. Ardeii frasi se taie feliute. Castravetele se spala, se curata si se taie felii. Ouale se pun la fiert si se taie rondele. Se amesteca legumele si cartofii impreuna cu pestele, se sareaza si pipereaza dupa gust, omogenizandu-se cu putin ulei si otet. Se poate stropi si cu zeama de lamaie. Deasupra se presara patrunjelul tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise