SALATA DE MACROU AFUMAT

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 macrou afumat
  • 2-3 oua fierte
  • 1 castravete
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Macroul afumat se taie in bucati de marime potrivita. Cartofiii se curata si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce au fiert se scot se scurg si se taie rondele. Ardeii frasi se taie feliute. Castravetele se spala, se curata si se taie felii. Ouale se pun la fiert si se taie rondele. Se amesteca legumele si cartofii impreuna cu pestele, se sareaza si pipereaza dupa gust, omogenizandu-se cu putin ulei si otet. Se poate stropi si cu zeama de lamaie. Deasupra se presara patrunjelul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise