Salata de oua

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5oua
  • o ceapa
  • condimente
  • patrunjel
  • 1 galbenus
  • musar
  • ulei
  • suc de lamiie sau hellas

Mod de preparare

Se face o maioneza din galbenus de ou,mustar si ulei,iar la sfirsit adaugam putina zeama de lamiie sau hellas(o face mai alba si are si gust bun),pe care o tinem la frigider.Ouale le fierbem sa fie tari.Intre timp tocam ceapa cit mai marunt si o punem intr-un bol adinc.Ouale se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu ceapa si adaugam putin cite putin maioneza.La sfirsit se adauga condimentele si patunjelul tocat foarte marunt.Se poate servi pe feliute mici de piine peste care putem pune felii subtiri de ardei rosu sau verde.Arata foarte bine si e delicios.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise