Salata de peste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati file macrou afumat
  • 4 cepe mari, albe
  • 2 linguri de otet
  • 6-8 linguri sos remoulade
  • piper, sare, masline negre

Mod de preparare

Ceapa se toaca julienne (tai ceapa in jumatate si apoi o toci felii subtiri dar nu dinspre varf spre cotor ci din lateral, asa iti ies fasiile perfecte julienne),

se stropeste cu otetul si se amesteca usor cu mana, storcand usor. Daca este posibil, scurgeti zeama.

Pestele afumat se rupe fasii si se adauga peste ceapa.

Se adauga sosul remoulade , sare, piper si, optional, masline negre.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise