Salata de pui cu sos dulce acrisor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de pui fara os (piept/pulpe)
  • 2 oua fierte
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura miere
  • 1 bat hrean ras
  • 1 salata verde
  • 100 g branza cu mucegai
  • suc de lamaie,ulei de masline
  • sare,piper,oregano,magheran,rosmarin,patrunjel

Mod de preparare

Carnea de pui se taie bucati si se fierbe in apa cu sare.

Din galbenusurile de la oua,ulei,suc de lamaie,condimente,hrean ras se prepara o maioneza la care se adauga miere si mustar.

Carnea se amesteca cu acest sos,cu salata verde si branza si se serveste cu paste sau orez.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise