Salată de ridichi cu ouă rămase de la Paști

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ouă (rămase de la Paști)
  • 5 ridichi roșii
  • 4 fire ceapă verde
  • 140 ml smântână
  • sare, piper după gust
  • 1/2 legătură mărar verde(dacă vă place)

Mod de preparare

Curățăm cu mare grijă ouăle pentru a nu lăsa coji. Curățăm și spălăm ridichile și ceapa verde(ștergem ceapa de apă). Feliem mărunt ouăle, ceapa și ridichile. Amestecăm toate ingredientele, sărăm, piperă după gust și salata e gata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise