Salata de sfecla rosie -aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g sfecla rosie fiarta
  • 2 cartofi fierti in coaja
  • 400g fasole alba- conserva
  • 3-4 catei usturoi
  • 125 ml iaurt
  • 3 -4 linguri maioneza facuta in casa
  • sare
  • piper
  • Pentru ornat:
  • boabe de porumb- conserva
  • patrunjel verde
  • masline negre

Mod de preparare

Curatam sfecla rosie fiarta si racita si o dam pe razatoarea cu gauri mari.

Cartofii ii curatam si ii taiem marunt , cubulete.

Facem maioneza din galbenusul crud cu o lingurita de mustar si ulei adaugat putin cate putin.

Cateii de usturoi curatati ii dam prin presa de usturoi.

Desfacem conserva de fasole boabe fiarta si rasturnam zeama de pe ei.

Din maioneza amestecata cu iaurt, usturoi, sare si piper facem un sos pe care il rasturna peste legumele aflate in bol.Amestecam bine pina se omogenizeaza toate.

Gustam si potrivim gustul de sare, piper.Daca este cazul putem adauga putina zeama de lamaie.

Ornam salata cu boabe de porumb, masline taiate si frunze de patrunjel.

Pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/01/salata-de-sfecla-rosie-aperitiv.html

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise