Salata de ton

Se scurge tonul de apa sau ulei deoparte intr-o sita.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cutii de ton in apa sau ulei, de 160 gr
  • 400 gr de porumb inghetat sau din conserva
  • 4-5 castraveti murati picanti
  • ptr sos
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 3-4 linguri suc de lamaie
  • 1 lingurita de mustar

Mod de preparare

Se scurge tonul de apa sau ulei deoparte intr-o sita.

Porumbul se fierbe 1-2 minute cu sare si se strecoara.

Castraveciorii se taie cuburi marunte.

Sosul-se pun ingredientele intr-un borcan potrivit si se bat impreuna cateva minute.

Se amesteca bine ingredientele salatei si se toarna sosul si se lasa cam o ora la macerat, dupa care se poate servi. Este bun dupa cateva ore la rece -merge bine pe foi de salata cu paine proaspata, chiar integrala.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise