Salata de varza cu morcov

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o varza de 1 kg;
  • - 2-3 morcovi;
  • - sare;
  • - piper;
  • - 50 ml ulei de masline;
  • - 50 ml otet de mere;
  • - marar pentru ornat.

Mod de preparare

1. Se curata varza de foile exterioare, se taie in 2 jumatati si se toaca fin.

2. Se freaca cu sare si se la cam 20 minute.

3. Morcovul se spala, se curata, se rade prin razatoarea mare si se adauga peste varza.

4. Se amesteca totul cu ulei, otet de mere si piper.Se orneaza cu marar verde.

Se serveste langa diferite fripturi, mancaruri de legume, omlete.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise