Salata de varza murata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 capatani de varza;
  • 4 morcovi;
  • 4 gogosari rosii;
  • 2 cepe rosii mari;
  • 2 cepe albe;
  • sare mare pentru muraturi;
  • 4 foi de dafin;
  • 30 g secarica - daca va place;
  • boabe de piper,
  • boabe de mustar.

Mod de preparare

Varza si morcovul se dau pe razatoare, ceapa se toaca marunt, gogosarii se taie cuburi mici (poti da pe robot). Varza se framanta cu sare (dupa gust), se adauga celelalte legume, se condimenteaza. Lasam 2 -3 ore, dupa care indesam in borcane. Pastram in beci sau in camara. Inainte de a se consuma, se asezoneaza cu ulei de masline. Se serveste la friptura sau la fasole.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise