Salata din icre de crap

Pentru salata de icre incepem sa frecam (mixam) icrele puse intr-un bol.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g icre de crap
  • zeama de la o lamaie
  • 350-400 ml ulei(uleiul trebuie sa reprezinte de 3-4 ori cantitatea de icre)
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml apa minerala rece(sifon)

Mod de preparare

Pentru salata de icre incepem sa frecam (mixam) icrele puse intr-un bol, cu zeama de lamaie si le mixam pana se albesc si incep sa creasca.

Adaugam ulei putin cate putin iar la sfarsit, cand au crescut suficient de mult, mai adaugam zeama de lamaie daca e nevoie.

Cind sunt gata, adaugam apa minerala foarte rece(poate fi cu un cub de gheata in ea) pentru a le albi si apoi mixam de cateva ori.

Tocam ceapa foarte marunt si o amestecam la salata de icre, apoi potrivim gustul de sare daca mai este nevoie.

Salata noasta e gata, se poate orna si servi. Eu am ornat-o cu icre de somon salbatic.

Nu-i asa ca se face foarte usor ?

Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise